ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

16.7.08

Εγινε ο απολογισμός του « Νέστωρα »

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/07/2008 στο κέντρο « Ψαράκια » στην Χώρα ,η Γενική συνέλευση των μελών του οινοποιητικού συνεταιρισμού «Νέστωρ»
Το Δ.Σ του συνεταιρισμού έκανε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και παρουσίασε τον προγραμματισμό που έχει κάνει για την νέα οινοποιητική περίοδο.
Η Γενική συνέλευση έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα χωρίς τις κόντρες του παρελθόντος
Οσον αφορά τον απολογισμό, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Νέστωρα Σωτήρης Καλογερόπουλος έγινε προσπάθεια και ομαλοποιήθηκαν τα οικονομικά. Πλέον ξέρουν με ακρίβεια την οικονομική του θέση,έχουν ρυθμιστεί όλες οι υποχρεώσεις και η πρώτη δόση που θα πρέπει να κατατεθεί είναι τον Ιούνιο του 2010. Αυτά τα δύο χρόνια που μεσολαβούν, επισήμανε, είναι μια καλή ευκαιρία για περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών.
Από εκεί και πέρα οι πωλήσεις που έγιναν κρίνονται ικανοποιητικές
και σε καλές τιμές, αυξήθηκαν οι πελάτες του Συνεταιρισμού κι έγιναν νέες εστίες διανομής σε Αθήνα, Ζάκυνθο, Αμαλιάδα, Λάρισα και Κομοτηνή, με άμεσο στόχο την δημιουργία πρατηρίου και δικτύου διανομής στην Αθήνα.μάλιστα ξεκίνησαν οι επάφές για εξαγωγή εμφιαλωμένου κρασιού σε Ρωσία και Κίνα δύο πολύ μεγάλες και παρθένες αγορές όπου ο Νέστωρ μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά.
Τέλος συζητήθηκε και αποφασίστηκε από τη γενική συνέλευση η σύναψη δανείου από τράπεζα ύψους περίπου 500.000 ευρώ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την άμεση αποπληρωμή των παραγωγών την νέα οινοποιητική χρονιά.