ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

23.5.17

ΠΥΡΓΟΣ (Πυργάκι) ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - Ανοιχτές Πόρτες στο Οινοποιείο Νέστωρ

Το Σαββατοκύριακο 27-28/5 όλα τα επισκέψιμα οινοποιεία της χώρας θα είναι ανοιχτά για το κοινό, με Ελεύθερη Είσοδο, από τις 11:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα, στα πλαίσια της δράσης «Ανοιχτές Πόρτες».

Συμμετέχοντας σε αυτή τη δράση, η οποία αποσκοπεί στην σύνδεση και τη ¨γνωριμία¨ καταναλωτή – παραγωγού, το οινοποιείο «Νέστωρ» θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό προσφέροντας ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου.

Το πρώην συνεταιριστικό οινοποιείο του Νέστορα, στον Πύργο Τριφυλίας, αποτελεί το πλέον κατάλληλο προορισμό για οινοτουρισμό στην Μεσσηνία.

Το επιβλητικό του μέγεθος, ο χώρος του υπογείου με τα βαρέλια – πιστό αντίγραφο της ¨αίθουσας οίνου¨ του Βασιλιά Νέστωρ, τα ποιοτικά προϊόντα από γηγενείς ποικιλίες, είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που το κάνουν μοναδικό και απαραίτητο προορισμό για τους επισκέπτες και τους μόνιμους κατοίκους του νομού.

Όλο τον χρόνο το οινοποιείο λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 ως τις 15:00, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 9:00 έως τις 18:00.
Για τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες, οι ξεναγήσεις γίνονται κατόπιν ραντεβού.