ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

22.1.17

ΠΥΛΟΣ - ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Δημ. Καφαντάρης: 

"Να δώσουμε δουλειά στους νέους

- Πάμε μαζί και για επομένη θητεία το 2019"

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε χθες βράδυ στο κατάμεστο κέντρο "Μηδέν" στην Πύλο, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δύναμη ελπίδας" κ. Δημήτρης Καφαντάρης, με αφορμή την συμπλήρωση 2,5 χρόνων της (νέας) δημοτικής αρχής.
Ο χώρος αποδείχτηκε πολύ μικρός για να φιλοξενήσει τους 1.000 και πλέον υποστηρικτές και φίλους του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος και Α' Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ, αφού από νωρίς δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, με αποτέλεσμα ο κ. Καφαντάρης να πει ότι "του χρόνου την πίτα θα την κόψουμε στο δημοτικό στάδιο"!
O κ. Καφαντάρης στην σύντομη ομιλία-απολογισμό του, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που τον στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια, τους υποψηφίους του συνδυασμού του, τους προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τους Δημοτικούς Συμβούλους,τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους στον Δήμο αλλά και την οικογένειά του.

Στη συνέχεια έδωσε έμφαση στα έργα που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη χρονική περίοδο, υποστηρίζοντας ότι κύριο μέλημά του είναι να βρουν δουλειά οι νέοι του Δήμου.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αντιμετωπίσαμε τα καθημερινά ζητήματα των δημοτών μας και των μεγάλων προκλήσεων της αυτοδιοίκησης, που η οικονομική κρίση μας δημιούργησε. Κάναμε έργα που χρόνια είχε να δει ο τόπος μας,διεκδικήσαμε μεθοδικά και με προτάσεις οικονομικούς πόρους από την πολιτεία και τους πήραμε. Δημοπρατήσαμε και θα συνεχίσουμε και το 2017, με τα νέα έργα του ΕΣΠΑ, για να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας.Έχουμε ένα σημαντικό τεχνικό πρόγραμμα,με παρεμβάσεις σε όλες τις περιοχές της
δημοτικής μας ευθύνης, ώστε να συντηρήσουμε και να αναβαθμίσουμε τις υποδομές, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.»
Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος της Πύλου Πάτερ Νικόλαος, με το Δήμαρχο να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «μαζί θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και το 2020».