ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

19.1.16

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Με τη υπόσχεση να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ τους για ακόμη μια χρονιά, έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, καλωσόρισε το προσωπικό και ευχόμενος προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, έκοψε την πίτα και δήλωσε: 
«Ο Δήμος μας έχει καταφέρει να προσπεράσει πολλές δυσκολίες και με αρκετή δουλειά και πίστη στις δυνάμεις όλων μας, να υλοποιήσει σημαντικά έργα για τον τόπο μας, για τους πολίτες, για τα παιδιά μας. Πάντα πρέπει να στοχεύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και στην αναπτυξιακή κινητικότητα. 

Η Δημοτική αρχή, σεβόμενη τις ανάγκες του προσωπικού και των δημοτών, προσπαθεί πάντα για την ενίσχυσή του με όποια μέσα διαθέτει. Όλοι μας θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο που θα εργάζεται με την εντιμότητα που αρμόζει σε όλες τις περιστάσεις».

Μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα, οι εργαζόμενοι αντάλλαξαν ευχές και ευχαρίστησαν ο ένας τον άλλον για την πολύτιμη συνεργασία που υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Τυχερός του φλουριού ήταν υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας, γεγονός το οποίο σχολίασε ο Δήμαρχος ως γουρλίδικο για τη νέα χρονιά και τα έργα υποδομής που συνεχίζονται με επιτυχία.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην Πύλο, παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.