ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

17.10.14

Ολο και ποιό " ΨΗΛΑ " ο Δημήτρης Καφαντάρης - Υποψήφιος για το Δ.Σ της ΚΕΔΕ !!!

Την υποψηφιότητά του με το Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση με επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη, ανακοίνωσε και επίσημα με επιστολή του προς τους συναδέλφους του Δημάρχους ο Δημήτρης Καφαντάρης. 
Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος αναφέρει στην επιστολή του τα εξής: 
 
"Αγαπητέ συνάδελφε, 
Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, οι τοπικές κοινωνίες μας επέλεξαν, στην συντριπτική πλειοψηφία, για το όραμα και τα σχέδια που έχουμε για τις πόλεις τους.
Από εμάς περιμένουν αποτελεσματικότητα και λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα. Πως όμως θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις των δημοτών μας όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως η έλλειψη προσωπικού, η περικοπή των θεσμοθετημένων πόρων, η υποχρηματοδότηση σε σχέση με τις νέες αρμοδιότητες που μας έχουν μεταφερθεί και το κυριότερο το αναχρονιστικό θεσμικό πλαίσιο που δυσχεραίνει τη λειτουργία του δήμου μας.
Είναι λοιπόν ανάγκη να υπάρξουν ανατροπές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις και να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δημοτών μας και να αναβαθμίσουν το κύρος του θεσμού μας.
Αγαπητέ συνάδελφε,
Στις εκλογές της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Πέμπτη θα είμαι υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο με το Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση με επικεφαλής το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη.
Ένα αυτοδιοικητικό κίνημα που έχει ως στόχο την αναβάθμιση του αυτοδιοικητικού θεσμού μέσα από την αναβάθμιση της λειτουργίας των θεσμικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης.
Μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από ομάδα δημάρχων που πιστεύουν σε μια θεσμικά ισχυρή, αυτάρκη αλλά και κομματικά ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στόχος μας είναι να καταστεί η Αυτοδιοίκηση ουσιαστικός συν-διαμορφωτής της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής.
Είμαστε ισότιμοι συνομιλητές με την κεντρική εξουσία και τις Περιφέρειες και όχι ζητιάνοι!
Είμαστε το «δεύτερο» σπίτι του πολίτη και ζητάμε καθημερινά ψήφο εμπιστοσύνης από τους δημότες μας.
Η νέα θητεία όλων μας προσφέρεται για δημιουργική ανασυγκρότηση και ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών αναβαθμίζοντας το κύρος του θεσμού που υπηρετούμε, πάντα προς όφελος των συμπολιτών μας. Ας μην τους διαψεύσουμε.
Με την ενεργό συμμετοχή όλων μας στην ανεξάρτητη πρωτοβουλία Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση θα πάμε την αυτοδιοίκηση ΜΠΡΟΣΤΑ με σοβαρότητα, χωρίς άναρθρες φωνές και λαϊκισμούς.
 
Με θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος

Υποψήφιος με το Κίνημα Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση
με επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη"