ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

18.2.14

Οι δολοφόνοι εντοπίστηκαν από το σήμα του κινητού που έκλεψαν από τον άτυχο ιερωμένο !

 ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ !
Δεν τους έδωσε χρήματα που είχαν συμφωνήσει και αποφάσισαν να τον… τιμωρήσουν αφαιρώντας του τη ζωή! 
Αυτό ήταν, σύμφωνα με την ομολογία τους, το κίνητρο των δυο νεαρών που πρώτα χτύπησαν με σιδερογροθιά και στη συνέχεια στραγγάλισαν με το πουκάμισό του τον αρχιμανδρίτη Φώτη Ζαχαρόπουλο τα ξημερώματα της Κυριακής στη Χώρα Μεσσηνίας.
Ο 18χρονος Έλληνας και ο 24χρονος Γεωργιανός που συνελήφθησαν για τη δολοφονία, εντοπίστηκαν από το σήμα του κινητού του ιερωμένου, το οποίο άρπαξαν από το σπίτι του όταν έφυγαν.
 «Συνευρέθηκαν και μετά τον χτύπησε με σιδερογροθιά»
Από την μεριά του, ο 17χρονος ονόματι Π. Ν., σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να υποστηρίζει ότι πήγε μαζί με τον 24χρονο στο σπίτι του ιερέα προκειμένου να ζητήσουν χρήματα.
Όταν έφτασαν, το θύμα έκανε πρόταση στον Γεωργιανό να συνευρεθούν και έτσι οι δύο άντρες, ο ιερέας και ο 24χρονος, κατευθύνθηκαν προς την κουζίνα.
«Δεν ξέρω αν τελικά συνευρέθηκαν, όμως άκουσα κάποια στιγμή τον ιερέα να λέει στον Γεωργιανό 'πάρε', εννοώντας χρήματα.
Στη συνέχεια ο παπάς βγήκε έξω από την κουζίνα γυμνός και τότε ο Γεωργιανός έβγαλε μια σιδερογροθιά από την τσέπη του και άρχισε να χτυπά τον αρχιμανδρίτη στο κεφάλι.
 Όταν λιποθύμησε τον μετέφερε στην κουζίνα, τύλιξε ένα πουκάμισο γύρω από τον λαιμό και τον έπνιξε. Μετά αρχίσαμε να ψάχνουμε το σπίτι από κοινού» ισχυρίστηκε.
 Και οι δυο δράστες  ομολόγησαν  την πράξη τους και μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα