ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

13.1.14

Σε εξέλιξη η επισκευή του δρόμου Χώρα-Κορυφάσιο»

Ξε­κί­νη­σε η υ­λο­ποί­η­ση του έρ­γου «Συν­τή­ρη­ση-Ε­πι­σκευ­ή της Ε­θνι­κής Ο­δού Πύρ­γου-Με­θώ­νης, τμή­μα Χώ­ρα-Κο­ρυ­φά­σιο» με προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό 300.000 Ευ­ρώ. 
Η χρη­μα­το­δό­τη­ση έ­γι­νε α­πό τον Τα­μεί­ο Ε­θνι­κής Ο­δο­ποι­ί­ας με φο­ρέ­α υ­λο­ποί­η­σης τον Δή­μο Πύ­λου-Νέ­στο­ρος.
 Το έρ­γο α­φο­ρά την α­σφαλ­τό­στρω­ση του δρό­μου σε μή­κος 2,97 χλμ.  Ο Δή­μαρ­χος κ. Δη­μή­τρης Κα­φαν­τά­ρης, συ­νο­δευ­ό­με­νος α­πό κλι­μά­κιο μη­χα­νι­κών του Δή­μου και πα­ρου­σί­α του Αν­τι­δη­μάρ­χου Γι­ώρ­γου Μπα­χού­μα, της Δη­μο­τι­κή Ε­νό­τη­τας Νέ­στο­ρος, ε­πι­σκέ­φτη­καν το χώ­ρο ε­ξέ­λι­ξης των ερ­γα­σι­ών και ε­νη­με­ρώ­θη­καν α­πό τον α­νά­δο­χο του έρ­γου Στά­θη Τσιγ­κά­κη για την πο­ρεί­α υ­λο­ποί­η­σης του έρ­γου αλ­λά και για το χρό­νο ο­λο­κλή­ρω­σης του, ε­νός έρ­γου ζω­τι­κής ση­μα­σί­ας για την πε­ρι­ο­χή, α­φού βελ­τι­ώ­νει την βα­τό­τη­τα και την α­σφά­λεια των δι­ερ­χό­με­νων.
 «Για άλ­λη μια φο­ρά, η Δη­μο­τι­κή Αρ­χή α­πο­δει­κνύ­ει ό­τι υ­πο­στη­ρί­ζει τις α­νάγ­κες των πο­λι­τών, υ­λο­ποι­ών­τας έ­να ι­δι­αί­τε­ρα ση­μαν­τι­κό έρ­γο σαν και αυ­τό, κα­θώς βελ­τι­ώ­νει το δρό­μο που δι­έρ­χε­ται α­πό το Α­νά­κτο­ρο του Νέ­στο­ρος και κα­τα­λή­γει στο Αρ­χαι­ο­λο­γι­κό Μου­σεί­ο Χώ­ρας.» Το­νί­ζει σε δή­λω­σή του ο Δή­μαρ­χος Πύ­λου – Νέ­στο­ρος Δη­μή­τρης Κα­φαν­τά­ρης.