ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6.10.12

Πάει για δημοπράτηση η Αγροτική οδοποιία Βλαχόπουλου 615.000 ευρώ

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 απεστάλει στο γραφείο του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, κου Δημήτρη Καφαντάρη η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με την Προέγκριση δημοπράτησης της Πράξης με τίτλο «Αγροτική οδοποιία έδρας Τ.Κ. Βλαχόπουλου Δήμου Πύλου Νέστορος», (προϋπολογισμού € 615.000,00) Μέτρο 321 “Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό” του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (με ΑΔΑ Β4ΤΧΒ-91Υ).
Η σημερινή απόφαση επιστεγάζει τη γόνιμη συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την τήρηση της δέσμευσης του Ειδικού Γραμματέα του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου κου Αθανάσιου Θεοχαρόπουλο, ο οποίος στη συνάντηση που προηγήθηκε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012, είχε επιβεβαιώσει το Δήμαρχο ότι η Προέγκριση Δημοπράτησης του συγκεκριμένου έργου θα αποσταλεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, δηλώνει τη βαθιά του ικανοποίηση για την εξέλιξη του συγκεκριμένου έργου, η πορεία υλοποίησης του οποίου είναι αποτέλεσμα συντονισμένων εντατικών ενεργειών σε συνδυασμό  με τις ώριμες μελέτες τις οποίες υπέβαλλε ο Δήμος στοχεύοντας στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής.

Πρόκειται για έργο υποδομής στην κατά κύριο λόγο αγροτικού χαρακτήρα Τοπική Κοινότητα Βλαχόπουλου. Έργο το οποίο θα συμβάλει στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, διευκολύνοντας συγχρόνως την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και ενισχύοντας τον τομέα της παραγωγής και της προώθησης των προϊόντων.