ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

2.7.12

Δημος Πύλου - Νέστορος :Ενημέρωση για τα κουνούπια !

Σε συνέχεια των ενημερωτικών επισκέψεων για το πρόγραμμα   καταπολέμησης των κωνωποειδών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για το έτος 2012, με πεδίο εφαρμογής Δήμους της Π.Ε. Μεσσηνίας και συγκεκριμένα το Δήμο Πύλου-Νέστορος, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από αρμόδιο κλιμάκιο στη Δημοτική Ενότητα Χιλιοχωρίων και συγκεκριμένα στις τοπικές κοινότητες Κορυφάσιο, Ίκλαινα, Γλυφάδα, Παπούλια, Πλάτανο.
 Το κλιμάκιο αποτελούμενο από τους, κ. Γεώργιο Γιαννούτσο Αντιπρόεδρο Δ.Κ. Πύλου, κ. Αναστασία Γιαλλελή – γεωπόνο, υπεύθυνους για το πρόγραμμα από πλευράς Δήμου και την κ. Μαρία Γαβριήλ επόπτη Δημόσιας Υγείας από την ανάδοχο εταιρεία του έργου ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΑΕΤΕ, ενημέρωσε τους κατοίκους των προαναφερθεισών κοινοτήτων σχετικά με τους τρόπους πρόληψης και τα μέτρα προστασίας τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και  διένειμε σχετικό ενημερωτικό έντυπο.
Οι προσπάθειες για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την πρόληψη και καταπολέμηση των εστιών που ευνοούν την αναπαραγωγή των κωνωποειδών, θα συνεχιστούν δίνοντας έμφαση στις πιο ευπαθείς περιοχές.