ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

2.7.12

Στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ » η Αγροτική Οδοποιία Βλαχόπουλου !

ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΕΔΡΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ» ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ
Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος, κ. Δημήτριος Π. Καφαντάρης εκφράζει την ικανοποίηση του για την πορεία των έργων του Δήμου Πύλου Νέστορος τα οποία υποβλήθηκαν στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» Αλέξανδρος Μπαλτατζής.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καφαντάρης νοιώθει δικαιωμένος από την Απόφαση Ένταξης της πράξης με τίτλο πράξης «Αγροτική οδοποιία έδρας Τ.Κ. Βλαχόπουλου Δήμου Πύλου Νέστορος» Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013», προϋπολογισμού € 615.000,00, η οποία απεστάλη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βρίσκεται ήδη στο γραφείο του.
Το έργο αφορά την αγροτική οδό, η οποία ξεκινάει δυτικά της επαρχιακής οδού Καζάρμα – Τουλούπα Χάνια, πίσω από το νεκροταφείο Βλαχόπουλου και αφού διασχίσει αγροτικές περιοχές του Τ.Δ. Βλαχόπουλου διασταυρώνει το δρόμο Βλαχόπουλο-Παπούλια και κατευθύνεται νότια φθάνοντας στα όρια της Δ.Ε. Παπαφλέσσα, συνολικού μήκους 5.550,0 μέτρων.
Η ένταξη της προαναφερθείσας πράξης με ΑΔΑ:Β4ΛΤΒ-1ΟΦ είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων και εντατικών ενεργειών σε συνδυασμό  με τις ώριμες μελέτες τις οποίες υπέβαλλε ο Δήμος στοχεύοντας στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος αναμένει την οριστική ένταξη δυο ακόμα σημαντικών έργων τα οποία υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» Αλέξανδρος Μπαλτατζής και βρίσκονται στο στάδιο της προένταξης. Τα έργα αφορούν την Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Παπαφλέσσα και τη Βελτίωση του Αρδευτικού Δικτύου Κάμπου- Χανδρινού και Κάμπου - Στενωσιάς.
Πρόκειται για έργα ώριμα, των οποίων η οριστική ένταξη θα βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, συντελώντας στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.