ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

2.5.12

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ

Εντυπωσιακή προσέλευση είχε η εκδήλωση Πρωτομαγιάς που πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Βρύση στο Βλαχόπουλο, η οποία αξιοποιήθηκε και πάλι έπειτα από 19 χρόνια.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύλου- Νέστορος σε συνεργασία με του τρεις τοπικούς Συλλόγους και τον Σύλλογο Βλαχοπουλαίων Αθήνας, οι οποίοι προσέφεραν παραδοσιακά εδέσματα και γλυκίσματα, καθώς και ομάδα εθελοντών που βοήθησαν στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.
Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κος Άγγελος Χρονάς , το μήνυμα της σημερινής εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη της παράδοσης αλλά και της φυσικής ομορφιάς, καθώς και του εθελοντισμού που τόσο τον έχουμε ανάγκη στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε και επισημαίνουμε ότι όταν υπάρχει συνοχή, συνεργασία, αγάπη και κοινός στόχος η επιτυχία θα είναι πάντα δεδομένη.
Ως συμβολική κίνηση φυτεύθησαν πλατάνια από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Πετρόπουλο Παναγιώτη, από τους Προέδρους των Συλλόγων και από συνδημότες μας.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας  Τάσος Τσορώνης καθώς και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου.