ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

29.12.11

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στον Δήμο Πύλου - Νέστορος

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ -ΝΕΣΤΟΡΟΣ
Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος και η Κοινωφελής Επιχείρηση στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας θέλοντας να δώσει μια νότα αγάπης , χαράς και ζεστασιάς σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους συνδιοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις , προσπαθώντας να χαρίσουμε λίγο ευχάριστο χρόνο για να ξεχάσουμε ο καθένας μας τα προσωπικά και γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να μεταφερθούμε στα ευχάριστα γεγονότα των Χριστουγέννων .
Με μεγάλη επιτυχία και απήχηση διοργανώθηκαν οι εκδηλώσεις , στην Μεθώνη, Χώρα, Βλαχόπουλο, Σουληνάρι και Κορώνη. Συγχρόνως οι γειτονιές πλημμύρισαν με κάλαντα από την Φιλαρμονική της Πύλου. Η Κοινωφελής Επιχείρηση μοίρασε συμβολικά δώρα σε μικρούς και μεγάλους Και όλοι οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.
Εύχομαι το άστρο της Βηθλεέμ να μας χαράξει πορεία και να δείξει σε εμάς, στον καθένα ξεχωριστά, στους ηγέτες της πατρίδας μας και γενικότερα όλου του κόσμου το σωστό δρόμο όπως τους Μάγους και τους Ποιμένες οδηγώντας μας στην αγάπη, στην ειρήνη , τη συμφιλίωση , την ευημερία και την πρόοδο την οποία σας εύχομαι εγώ προσωπικά και το Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
ΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΧΡΟΝΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧ/ΣΗΣ
ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ