ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

4.11.11

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το Κ.Υ.Πύλου !

Ευχαριστίες Μπέζου σε Καφαντάρη !
Μία ακόμα πρωτοβουλία-δράση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας, που αφορά την βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων σε υποδομές της Α’θμιας Φροντίδας Υγείας, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την ένταξη του Κ.Υ.Πύλου, προϋπολογισμού 234.000 ευρώ που αφορά κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές βελτιώσεις στο υφιστάμενο κτίριο.
Η υποβολή του φακέλου, με την σχετική μελέτη, στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή είχε πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα και εχθές ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης υπέγραψε την ένταξη. Τις αμέσως επόμενες μέρες δημοσιεύεται η σχετική διακήρυξη για την ανάθεση των εργασιών.
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:
« Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε καθημερινά ότι οι στόχοι που είχε εκπονήσει στο επιχειρησιακό της σχεδιασμό η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας επιτυγχάνονται μέρα με τη μέρα. Ύστερα από την υπουργική απόφαση έγκρισης σκοπιμότητας για την κατασκευή του Κ.Υ.Αίπειας, χθες ήταν η σειρά του Κ.Υ.Πύλου να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ προκειμένου να εκτελεστούν τα έργα βελτίωσης των κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων προϋπολογισμού 234.000 ευρώ.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Δήμο Πύλου-Νέστορος και προσωπικά τον Δήμαρχο κ.Δημήτρη Καφαντάρη και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την πολύτιμη συνεργασία και την αμέριστη βοήθεια στην σύνταξη της μελέτης και στην ωρίμανση του σχετικού έργου.
Επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι όταν ενώνονται και αθροίζονται δυνάμεις και λειτουργούν μεθοδικά και συντονισμένα, ο τόπος μας μπορεί να πάει μπροστά, η Υγεία μπορεί να αποτελέσει συλλογική υπόθεση όλων.
Θέλω να κάνω σαφές ότι σε κάθε τόπο δύναμη δημιουργίας και προκοπής αποτελούν οι ίδιοι του οι άνθρωποι, κυρίως όμως η δυνατότητά τους να συνεργάζονται μεθοδικά, συλλογικά και συντονισμένα.
Και διαπιστώνεται σήμερα και για ακόμη μία φορά ότι στο Νομό μας και ειδικότερα στον τομέα της Υγείας αυτή η υπόθεση αποτελεί πια μία κατάκτηση που επιτρέπει σ’ολους μας να βλέπουμε τα πράγματα στο τομέα αυτό πιο αισιόδοξα, πιο ελπιδοφόρα.
Για αυτό το κεκτημένο και σε όσους συνέβαλαν σε αυτό θέλω για ακόμα μία φορά να τους εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ.»