ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

19.6.11

Γιόρτασαν οι Άγιοι Πάντες – Γιόρτασε η Μεταμόρφωση !!

Μεγάλη ημέρα για τον Πατέρα Βασίλειο Γαιτάνη - ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος του απένειμε τον τιμητικό βαθμό του «Οικονόμου » !!
Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κου Χρυσοστόμου τελέσθηκε σήμερα Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ναό των Αγίων Πάντων της Μεταμόρφωσης παρουσία πλήθους πιστών που κατέκλυσαν τον χώρο . Η ποιο συγκινητική στιγμή της Θείας Λειτουργίας ήταν όταν ο κος Χρυσόστομος απένειμε τον τιμητικό τίτλο του Οικονόμου στον Πατέρα Βασίλειο Γαϊτάνη για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τόπο μας ανελλιπώς επί 33 χρόνια ( Χειροτονήθηκε το 1978 ). Συγκινημένος ο (Παπα Βασίλης )ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την αναγνώριση της προσφοράς του ενώ οι πιστοί φώναζαν το «ΑΞΙΟΣ – ΑΞΙΟΣ » .
Την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Πύλου –Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης ο επικεφαλής της Μείζονος αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Τάσος Τσορώνης ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μπαχούμας ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής εταιρείας του δήμου Άγγελος Χρονάς ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Άγγελος Κωτσιόπουλος οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Βάγγαλης και Δημήτρης Γαιτάνης και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μεταμόρφωσης ,Παπαφλέσσα και Μανιακίου καθώς και πλήθος κόσμου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα σε όλα τα καταστήματα της Μεταμόρφωσης στους προσκεκλημένους και τους πιστούς που παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία προσφορά του εκκλησιαστικού συμβουλίου