ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

20.11.10

Ο Μαυρογυαλούρος ΠΟΤΕ δε θα πεθάνει !

Οι εκλογές τελείωσαν, οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι από την πρώτη του έτους αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους. Μια εκλογική μάχη τελείωσε έτσι όπως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Όλοι έχουν παράπονα για τους σταυρούς που πήραν. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Πάντα αυτό γίνεται, τίποτε δεν άλλαξε. Ψηφίζονται και μετά το παίζουν παραπονούμενοι για να αποποιηθούν τις όποιες υποχρεώσεις δημιούργησαν οι ίδιοι με τα παρακάλια τους, την προεκλογική περίοδο.
Παλιό το κόλπο.
Παρακαλάω για σταυρό και μετά το παίζω ανεξάρτητος και αυτοδύναμος. Έτσι γίνεται πάντα. Ο μαυρογυαλούρος ΠΟΤΕ δεν θα πεθάνει στην Ελλάδα. Κανείς δεν δείχνει πουθενά ότι χρωστάει. Όλοι πιστεύουν ότι πήγαν εκεί με την αξία τους. Ότι κανείς ...........δεν τους βοήθησε. Οι μισοί και παραπάνω βέβαια δεν έχουν ιδέα πως εξελέγησαν. Μαύρα μεσάνυχτα.
Υπάρχουν βέβαια και ελάχιστες εξαιρέσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα
Κάποιοι βέβαια που σέβονται τον κόσμο και μετά τον εαυτό τους έκαναν τον κόπο και έστω και τυπικά ευχαρίστησαν τον κόσμο με μια δημόσια δήλωση σε κάποιο τοπικό μέσο. Ειδική αναφορά άξιας συγχαρητηρίων πρέπει να γίνει σε αυτούς που έκαναν το ίδιο ενώ δεν είναι στους εκλεγμένους. ΜΠΡΑΒΟ.