ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

12.11.10

Στη φυλακή για υπεξαίρεση, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος...

Ζούμε σε μια εποχή, που επιβιώνουν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, τα ΛΑΜΟΓΙΑ και οι ΚΛΕΦΤΕΣ!
Η κοινωνία, αυτούς έμαθε να ψηφίζει και να εκλέγει.....
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ!
Γράφει η Πόπη Σουφλή –
Από το http://newsmessinia.blogspot.com
Η τριετής στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων τινάζει στον αέρα την εκλογική διαδικασία.Ο υποψήφιος Δήμαρχος γνώριζε και σιώπησε προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις ψήφους του υποψηφίου του!!! (;;;)
Το άρθρο 14 του Νόμου του Καλλικράτη, είναι σαφές. Δεν συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, όσοι έχουν καταδικαστει για κακουργηματικές πράξεις ή και για σοβαρά πλημελλήμματα   .
Για ...κάποιους υποψήφιους δημάρχους όμως, αυτά είναι "ψιλά γράμματα", αφού προκειμένου να εισπράξουν το μέγιστο των ψήφων ενόψει εκλογών, διαστρεβλώνουν την αλήθεια, ακροβατώντας σε τεντωμένο σχοινί, στο πολιτικό, νομικό και ηθικό μέρος των εκλογών.
Έτσι, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, που την 1η Νοεμβρίου 2010, καταδικάστηκε από το Τριμελές Κακουργοδικείο Αθηνών σε επταετή φυλάκιση και τριετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, αντί να εξαιρεθεί του ψηφοδελτίου του υποψήφιου δημάρχου, το γεγονός απεκρύβει επιμελώς και με επικοινωνιακά ....
τρυκ δικαιολογήθηκε η εξαφάνισή του από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις.
Ασχέτως της καταδίκης του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, ο υποψήφιος δήμαρχος, έχει περιπέσει σε σωρεία παρανομιών πολιτικών, νομικών και ηθικών παραπτωμάτων, καθώς:
1. Όφειλε να έχει εξαιρέσει από το ψηφοδέλτιό του, τον καταδικασθέντα για κακουργήματα υποψήφιό του, καθώς στερήθηκε λόγω μεγάλης υπεξαίρεσης (170.000.000 εκατομ. δρχ) τα πολιτικα του δικαιωματα.
2.Δεν νοείται άγνοια της καταδίκης του υποψηφίου του, όποιους λόγους κι αν επικαλεσθει για να δικαιολογηθεί ο ίδιος και ο υποψήφιός του.
3. Θεωρείται δεδομένο, ότι ο υποψήφιος δήμαρχος, έκρινε ότι η σοβαρότατη αυτή εξέλιξη του υποψηφίου του,μπορούσε να τινάξει στον αέρα την προεκλογική του προσπάθεια και να στρέψει τους ψηφοφόρους σε άλλους συνδυασμούς.
Γι αυτό, ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ παραποίησε την... εξαφάνιση του υποψηφίου του και έδωσε άλλες αιτιολογίες, που θα προκαλούσαν την συμπάθεια των ψηφοφόρων.
Έτσι, τις αρνητικές φήμες που κυκλοφορούσαν, τις μετέτρεψε τεχνιέντως σε ...θετικές, προσπαθώντας να περιορίσει όσο είναι δυνατόν, τις δυσμενείς επιπτώσεις.
Είναι δυνατόν όμως για χάρη της κατάκτησης της εξουσίας, να αποσοβήσεις το γεγονός ότι ένας υποψήφιός σου, δεν καταδικάστηκε π.χ. για προσωπικά χρέη, κάτι που θα μπορούσε πιθανόν να τον κάνει συμπαθή στα μάτια των ψηφοφόρων, σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία, αλλά γιατί υπεξαίρεσε τον αγώνα των συναδέλφων του στο ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΟ;
Φαίνεται όμως, πως είναι, αφού οι πολίτες - ψηφοφόροι, κλείνουν τα μάτια μπροστά στην ΑΠΑΤΗ, όταν αυτή παρουσιάζεται ενδεδυμένη με τον μανδύα της κουλτούρας, της άριστης χρήσης της γλώσσας και της διαστρέβλωσης της αλήθειας που καλύπτεται κάτω από τόνους εκβιασμων, τρομοκρατίας και χρηματισμού των ψηφοφόρων.
Ζούμε σε μια εποχή, που επιβιώνουν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, τα ΛΑΜΟΓΙΑ και οι ΚΛΕΦΤΕΣ!
Η κοινωνία, αυτούς έμαθε να ψηφίζει και να εκλέγει.....
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ!