ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

9.11.10

Μεγάλη επιτυχία για την Μεταμόρφωση – Στους 3 δημοτικούς συμβούλους έβγαλε τους 2

Νέα άφθαρτα πρόσωπα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Νέου μας Δήμου !!
ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ !
Μεγάλη επιτυχία για την Μεταμόρφωση στις εκλογές της περασμένης Κυριακής για τον νέο δήμο Πύλου –Νέστορος Από τους τρείς δημοτικούς συμβούλους που δικαιούται στον Νέο δήμο σαν τέως Δήμος Παπαφλέσσα οι δύο είναι από την Μεταμόρφωση . Με τον πρωτεύσαντα συνδυασμό του Δημήτρη Καφαντάρη εκλέγεται ο Αστυνομικός Νικόλαος Βάγγαλης μαζί με τον με τον Γιατρό Άγγελο Χρονά από το Βλαχόπουλο και από τον συνδυασμό του Τάσου Τσορώνη εκλέγεται ο Δημήτρης Γαιτάνης με μεγάλη διαφορά από τον Δεύτερο Βλαχοπουλαίο Αριστομένη Αβραμόπουλο.
Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί κόλαφο για την ηγετική ομάδα του απερχόμενου δημάρχου Περικλή Ψώνη ( καθώς και για τον ίδιο που «πάτωσε στις Περιφερειακές εκλογές ) που διαχειρίστηκε τις τύχες του Καποδιστριακού δήμου Παπαφλέσσα τα τελευταία 12 χρόνια με αποτέλεσμα η Μεταμόρφωση να ζήσει ….Πέτρινα χρόνια .
Είναι χαρακτηριστικό ότι από όλη την ομάδα τους ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΚΑΝΕΝΑΣ στον Νέο Δήμο Πύλου –Νέστορος ,πρόκειται για μια συντριβή που δεν έχει προηγούμενο στις τοπικές εκλογικές αναμετρήσεις . Το μόνο παρήγορο για αυτούς είναι ότι « ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ » να βγάλουν Πρόεδρο της Τοπικής μας Κοινότητας τον Κοντό Γεώργιο στον οποίο ευχόμεθα …..μακροημέρευση στην θητεία του και ………ΠΟΛΛΑ –ΠΟΛΛΑ ……..ΕΡΓΑ