ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

10.9.10

Τους έπιασε …πρεμούρα να δείξουν έργο !

Αφήστε κύριοι δεν χρειαζόμαστε τα έργα σας η Μεταμόρφωση αλλάζει σελίδα η νέα δημοτική έρχεται και θα δώσει στο χωριό μας ότι στερήσατε στα 12 χρόνια της …παντοδυναμίας σας !!
Όσα δεν έκαναν σε τέσσερα χρόνια προσπαθούν να τα μπαλώσουν στο παρά πέντε φοβούμενοι την λαϊκή κατακραυγή και το …φούμο που έχει να πέσει στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αν φυσικά βρουν συνδυασμό να τους στεγάσει . Το …κόλπο γκρόσο γνωστό άλλωστε το έχουν εφαρμόσει σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στο παρά πέντε των εκλογών ρίχνουμε κανένα χαλίκι λίγο τσιμέντο σε εμπατές και …τσιμπήσαμε την ψήφο . Τώρα τους έπιασε πρεμούρα να …επεκτείνουν το έργο τους !!
Τέσσερα χρόνια η Πρόεδρος του Τ/Σ παλεύει για τον ευπρεπισμό του Νεκροταφείου ( με χρήματα από την ΣΑΤΑ της Μεταμόρφωσης ) έφθασαν μάλιστα να μην αφήσουν τον εργολάβο ανάδοχο του έργου (που ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό συμβούλιο τον Γενάρη του2009 ) να εγκατασταθεί και τον κήρυξαν …έκπτωτο . Έρχονται τώρα με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε ένα μήνα να το προλάβουν με εργολαβίες του ..ποδαριού . Το ίδιο συμβαίνει και με την προστασία της πηγής του Πέρα χωριού από τα βρόχινα νερά .Τέσσερα χρόνια φωνάζει η Πρόεδρος αλλά δεν έβρισκε ….ευήκοα ώτα τώρα άρον –άρον έρχονται να κάνουν …μπαλώματα . Αφήστε κύριοι δεν χρειαζόμαστε τα έργα σας η Μεταμόρφωση αλλάζει σελίδα η νέα δημοτική έρχεται και θα δώσει στο χωριό μας ότι στερήσατε στα 12 χρόνια της …παντοδυναμίας σας