ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

7.8.10

Μπακαλιάρος και ..κλαρίνο έκλεψαν την παράσταση στο πανηγύρι του Ι.Ν.Μεταμόρφωσης του Σωτήρος .

Η Πρωτόγνωρη συμμετοχή το άφθονο κέφι ο ατέλειωτος χορός και ένας …υπέροχος μπακαλιάρος έκλεψαν την παράσταση στο πανηγύρι του εορτάζοντα Ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που διοργάνωσαν από κοινού το εκκλησιαστικό συμβούλιο και ο Σύλλογος γυναικών Μεταμόρφωσης κάτω από τα πανύψηλα και σκιερά πλατάνια υπό τους ήχους του κλαρινίστα Γ.Παπαδόπουλου. Την τιμητική του είχε το κλιμάκιο της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που με υπομονή και επιμονή κατόρθωσαν να συνθέσουν κομμάτι κομμάτι την ιστορική διαδρομή του Ναού στο διάβα των αιώνων οι οποίοι συνοδεύομενοι από ιερείς και πιστούς μαζί με τους Δημάρχους Νέστορος και Βουφράδος έσυραν τον χορό. Η μαζική συμμετοχή του κόσμου στο πανηγύριπου άρχισε αμέσως μετά την λήξη της Θείας λειτουργίας και κράτησε έως τις πρώτες απογευματινές ώρες εξέπληξε τους διοργανωτές 65 κιλά βακαλάος 120 κιλά πατάτες 30 κιλά ντομάτα και 150 κιλά κρασί δεν στάθηκαν ικανά να καλύψουν τις ανάγκες του πανηγυριού. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον Δήμο Νέστορος για την προσφορά του Πυροσβεστικού του Οχήματος για το πλύσιμο του Ναού καθώς και για την παραχώρηση των καθισμάτων .

Την κοσμική Ταβέρνα « Ψαράκια » στην Χώρα για το δωρεάν ψήσιμο των φαγητών καθώς και την διάθεση των τραπεζιών την οικογένεια Παν. Ηλιόπουλου για την διάθεση κρασιού και πατάτας τον Πέτρο Βάγγαλη για την διάθεση κρασιού τν Γεωργία Φιλοπούλου για την διάθεση πατάτας τον Διονύσιο Μπεκιάρη για την διάθεση Ντομάτας και κρεμμυδιού τον Ανδρέα και τον Κων. Μαθιόπουλο για της Διάθεση πάτάτας καθώς και την αρτοποιία Κανονιέρη για την διάθεση ψωμιού ( Ζητάμε συγνώμη αν μας διαφεύγει κάποιος δωρητής είμαστε πρόθυμοι να συμπληρώσουμε τον κατάλογο αν μας ενημερώσετε εγκαίρως ) Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο δήμαρχος Νέστορος Τάσος Τσορώνης ο Δήμαρχος Βουφράδος Κυριακόπουλος και ο Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παπαφλέσσα Κων.Ηλιόπουλος παραβρέθηκαν ακόμα ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Φιλιππόπουλος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παπαφλέσσα Σταύρος Αντωνόπουλος καθώς και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του ίδιου Δήμου Αριστομένης Αβράμόπουλος . Στο μεταξύ πικρόχολα σχόλια από τους συμμετέχοντες προκάλεσε η απουσία του Δημάρχου και των αντιδημάρχων του καταργούμενου δήμου Παπαφλέσσα καθώς και η πλήρης αδιαφορία τους για τον ευπρεπισμό του περιβάλλοντος χώρου του Ι.Ναού από τις υπηρεσίες τους .

Οι διοργανωτές ζητούν συγνώμη για τις μικρές ατέλειες που μπορεί να υπήρξαν και υπόσχονται Θεού θέλοντος ότι η επόμενη διοργάνωση στον ίδιο χώρο θα έχει ξεπεράσει τις …ατέλειες του πρωτάρη