ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

10.5.10

Φθάνει πια – Αρχίζει το καλοκαίρι με νέο εμπρησμό στην Μεταμόρφωση

Ανικανότητα ή αδιαφορία αυτό είναι το ερώτημα των κατοίκων της Μεταμόρφωσης προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές μετά και τον χθεσινοβραδινό εμπρησμό σε αγροτική τοποθεσία της Μεταμόρφωσης . Η φωτιά εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα μέσα σε ελαιώνα αλλά έγινε άμεσα αντιληπτή από διερχόμενο κάτοικο που κατόρθωσε να την αντιμετωπίσει στα πρώτα στάδια πριν αυτή πάρει διαστάσεις και με την επέμβαση Πυροσβεστικού οχήματος τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Τα τελευταία 10 χρόνια οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης ζουν έναν εφιάλτη με την άφιξη του καλοκαιριού .Δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην εκδηλώθηκαν εμπρησμοί. Η ανικανότητα των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών να εντοπίσουν τον ή τους δράστες είναι εμφανής. Οι έρευνες πρέπει να στραφούν σε ψυχοπαθή άτομα που για λόγους εκδίκησης λογω προσωπικών διαφορών ….ηδονίζονται να καταστρέφουν περιουσίες ή εκτός αν οι δράστες είναι ….υπεράνω υποψίας και η κρατική μηχανή δεν διανοείται να στρέψει τις έρευνες σε μονοπάτια εκτός από τα πεπατημένα της τελευταίας Δεκαετίας.
Ότι από τα δύο και εάν συμβαίνει το γεγονός παραμένει ένα η Μεταμόρφωση είναι τα τελευταία 10 χρόνια απροστάτευτη και έρμαιο στα….. χέρια των εμπρηστών