ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

28.3.10

Γενική συνέλευση Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Μεταμόρφωσης – Συμφώνησαν ότι …έχουν ευθύνες .

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης η Γενική συνέλευση των συνεταίρων του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Μεταμόρφωσης με κύριο σκοπό την πορεία του εργοστασίου μετά την κατάσχεση των μηχανημάτων λειτουργίας του από την προμηθεύτρια εταιρεία.
Στην συνέλευση κατανοήθηκε επιτέλους η σοβαρότητα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και τονίσθηκε από τους ομιλητές ακόμα και η ύπαρξη ποινικών ευθυνών για την χρεοκοπία του εργοστασίου.
Ο διαχειριστικός έλεγχος από την πολιτεία είναι πλέον μονόδρομος ,φοβάμαι να γίνω μάντης κακών και να προβλέψω ότι κάποια στιγμή θα ζητηθεί από τους συνεταίρους να βάλουν βαθειά το χέρι …στην τσέπη για να αποφύγουν τα χειρότερα.
Είναι μεγάλο το πλήγμα για την Μεταμόρφωση το οριστικό κλείσιμο του εργοστασίου είναι πλήγμα για τα νέα παιδιά που είχαν μια ευκαιρία απασχόλησης κατά την διάρκεια της λειτουργίας του είναι πλήγμα για τους παραγωγούς που θα γίνουν πλέον έρμαια στις ορέξεις του αδηφάγου ιδιωτικού τομέα από την ώρα που θα εκλείψει το …αντίβαρο του συνεταιριστικού μας εργοστασίου.
Τα αρμόδια όργανα της πολιτείας πρέπει να βρουν τα αίτια της χρεοκοπίας να καταλογιστούν οι ευθύνες εκεί πού ανήκουν επιτέλους να πληρώσει κάποιος βρέ αδελφέ .Το φωνάζουμε τόσα χρόνια η ….ατιμωρησία γεννά νέα φαινόμενα ,όποιος και να αναλάβει αφού γνωρίζει ότι κανένας δεν έχει τιμωρηθεί για κακοδιαχείριση γιατί να μην μπει και αυτός στον πειρασμό να …βάλει το δάχτυλο στο μέλι ?
Η συνέλευση δεν είχε την απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία και θα επαναληφθεί την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος το ερχόμενο Σάββατο για την λήψη και επικύρωση των οριστικών αποφάσεων