ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

13.2.10

Με παρατράγουδα….ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Παπαφλέσσα

Τελικά με τις …πλάτες της αντιπολίτευσης του Δήμου Παπαφλέσσα ψηφίστηκε στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Προϋπολογισμός του Δήμου Παπαφλέσσα . Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Κώστας Ηλιόπουλος κατέθεσε δήλωση ανεξαρτητοποίησης και αποχώρησε από την συνεδρίαση δηλώνοντας ότι εντός των προσεχών ημερών με ανακοινωσή του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Μεσσηνίας θα «μιλήσει » εφ΄όλης της ύλης για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής . Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Δημήτρης Κατσούλας μαζί με τον Πρόεδρο του Τ/Σ Παπαφλέσσα Δημήτρη Κατσούλα ( Ντούρος ) αποχώρησαν με την σειρά τους διαμαρτυρόμενοι για την κατανομή των κονδυλίων του προϋπολογισμού ( στα χαρτιά πάντα ) από την συνεδρίαση ενώ η Πρόεδρος του Τ/Σ Μεταμόρφωσης Γαρυφαλιά Μανιάτη καταψήφισε τον Προϋπολογισμό ( στο κομμάτι που έχει ψήφο για την Μεταμόρφωση ) Αντιδρώντας έτσι στην πλήρη εγκατάλειψη κατά την περασμένη τριετία της Μεταμόρφωσης από την δημοτική αρχή που ενώ διαχειρίστηκε δεκάδες χιλιάδες ευρώ η Μεταμόρφωση στερήθηκε ακόμα και αυτά που δικαιούταν.
Ενώ η συνοχή της πλειοψηφίας στην ουσία είχε γίνει …συντρίμμια εμφανίστηκαν ως ….μάνα εξ ουρανού σύμβουλοι της ….αντιπολίτευσης του δήμου υμνώντας την δημοτική αρχή για το …ανύπαρκτο έργο της και ψήφισαν θετικά σε έναν προϋπολογισμό που είναι για …γέλια αλλά και για κλάματα .
Όποιος δημότης θέλει μπορεί να πληροφορηθεί τι προβλέπει ο προυπολογισμός που οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στήριξαν με την ψήφο τους πχ. Για κινητή τηλεφωνία των τηλεφώνων Δημάρχου και αντιδημάρχων για ..καλλωπισμό δημοτικού δρόμου που …οδηγεί στην νεόκτιστη οικία του δημάρχου για …..πηγάδι ιδιώτη στο Βλαχόπουλο και ένα σωρό άλλα ευτράπελα
Απορίας άξιον είναι τι μεσολάβησε και οι πολέμιοι της δημοτικής αρχής έγιναν …όψιμοι υποστηρικτές της. Φυσικά απόλυτη επιλογή τους είναι τι στηρίζουν με την ψήφο τους αλλά ας το εξηγήσουν και σε αυτούς που με την ψήφο τους, τους έστειλαν στο Δημοτικό συμβούλιο για να τους εκπροσωπήσουν.