ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

19.8.09

Για να τελειώνουν τα παραμύθια …


Το τελευταίο διάστημα τα « παπαγαλάκια » της δημοτικής αρχής του δήμου Παπαφλέσσα με ύφος χιλίων καρδιναλίων στις περισπούδαστες αναλύσεις που κάνουν σε μικρές παρέες ,ξορκίζουν την Πρόεδρο του Τ/Σ Μεταμόρφωσης και τον γράφοντα ότι είναι «οι ρίζες του κακού» για την Μεταμόρφωση με την απειθαρχία που δείχνουν στην « σεβαστή μας » δημοτική αρχή με συνέπεια να μην κινείται φύλλο από πλευράς έργων στην Μεταμόρφωση.

Σιγά τις αναλύσεις ρε ..παλικάρια.

Τι έγινε δηλαδή τα προηγούμενα 8 χρόνια της δημοτικής αρχής στην Μεταμόρφωση και δεν το πήραμε χαμπάρι? Τότε που η Πρόεδρος του Τ/Σ και ο γράφων δεν ήταν εμπόδιο στα Μεγαλεπήβολα σχέδια της Δημοτικής αρχής για την αναγέννηση της Μεταμόρφωσης.

Σας υπενθυμίζω λοιπόν ότι στα 8 χρόνια το μόνο και μοναδικό έργο που έγινε και αυτό διαδημοτικό ( Δήμοι Νέστορος και Παπαφλέσσα ) ήταν η ασφαλτόστρωση του δρόμου Μεταμόρφωση - Μυρσινοχώρι με προϋπολογισμό 200.000 Ευρώ και χρηματοδότηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Όταν μόνο για το 2008 το Βλαχόπουλο για ασφαλτόστρωση της αγροτικής του οδοποιίας απορρόφησε 316.540 Ευρώ από χρηματοδότηση που προοριζόταν για αγροτική οδοποιία όλου του Δήμου.

Φέρτε βρε παλικάρια στο μυαλό σας την εικόνα του Βλαχόπουλου πριν μια Δεκαετία ,χωματόδρομοι, σοκάκια ένα πραγματικό χωριό.

Ποια είναι η εικόνα σήμερα έχει καμία σχέση με το τότε? πλατείες ,ασφαλτοστρώσεις ,πέτρινοι τοίχοι, λαϊκή αγορά , Ιατρείο ,ανάπλαση Νεκροταφείου κλπ.

Με τι χρηματοδοτήσεις έγιναν όλα αυτά ? από πού αφαιρέθηκαν τα χρήματα?

Και ερχόμαστε στην Μεταμόρφωση τι άλλαξε σε αυτή την Δεκατία ? ΤΙΠΟΤΑ

Όπως ήταν πρίν Δέκα χρόνια έτσι παραμένει και σήμερα και μάλιστα σε επιδεινούμενη κατάσταση .

Που πήγαν οι χρηματοδοτήσεις της Μεταμόρφωσης που τις μεταφέρατε γιατί στερήσατε ακόμα και αυτούς τους πόρους που δεν είχατε δικαίωμα να στερήσετε ,

Για αυτό λοιπόν στην περίπτωση σας ισχύει το «η σιωπή είναι χρυσός » γλεντήστε όσο μπορείτε ακόμα μέχρι τις επόμενες εκλογές γιατί μην ανησυχείτε κάποτε για όλους μας έρχεται η ώρα του Ταμείου και ότι έχετε «δώσει»όλα αυτά τα χρόνια στην Μεταμόρφωση θα τα εισπράξετε με τους αναλογούντες τόκους.