ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

17.8.09

Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης – Η ασέβεια στους νεκρούς μας δεν έχει τέλος.


Πρωτοφανής η εγκατάλειψη από την Δημοτική αρχή του Νεκροταφείου της Μεταμόρφωσης .Το νεκροταφείο θυμίζει εγκαταλελειμμένο σκουπιδότοπο με τα χορτάρια να έχουν ξεπεράσει το 1 μέτρο όσο για περίφραξη μην το συζητάμε εδώ ισχύει το μπάτε σκύλοι ….κυριολεκτικά.

Εργάτες καθαρισμού για την Μεταμόρφωση είναι γνωστό ότι ο Δήμος δεν διαθέτει οι εργάτες του δήμου είναι για τον καθαρισμό της ..λαικής και το πότισμα στα ..λουλουδάκια στην πλατεία στο Βλαχόπουλο.

Ερχόμαστε ‘όμως στα ποιο σοβαρά για την αξιοποίηση στο Νεκροταφείο του Βλαχόπουλου μέχρι και έκτακτα δημοτικά συμβούλια έχουμε ,χρηματοδοτήσεις από το Υπ. Πολιτισμού κλπ. Όλα καλά δεν υπάρχει αντίλογος να γίνει όχι μία ανάπλαση αλλά Δέκα αλλά στην Μεταμόρφωση τι γίνεται οι δικοί μας νεκροί δεν αξίζουν τιμής και σεβασμού ?

Αλήθεια κύριε δήμαρχε αν δεν με απατά η μνήμη μου τον Ιανουάριο το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε την ανάθεση της διαμόρφωσης της πύλης εισόδου και την αντιστήριξη του νεκροταφείου σε αρμόδιο εργολάβο με χρηματοδότηση από την ΣΑΤΑ Μεταμόρφωσης .Κλείνουμε αισίως τον Αύγουστο και ο εργολάβος δεν φαίνεται στον ορίζοντα . Μήπως κύριε Δήμαρχε «αόρατα χέρια » ποιο ισχυρά και από εσάς μέσα στο δήμο μπλοκάρουν την πραγματοποίηση αυτού του έργου μήπως κύριε δήμαρχε είναι πραγματικότητα αυτό που λένε οι κακές γλώσσες ότι με το ότι έχει να κάνει με τους εκκλησιαστικούς χώρους της Μεταμόρφωσης στελέχη σας παθαίνουν …αλλεργία .

Για εσάς προσωπικά δεν το πιστεύω γιατί βλέπω ότι στο Βλαχόπουλο για την αξιοποίηση και ανάπλαση του δικού σας Νεκροταφείου ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά .Συνεπώς η …αλλεργία προέρχεται από στελέχη σας που απεχθάνονται τους εκκλησιαστικούς χώρους της Μεταμόρφωσης και εσείς είστε αδύναμος μπροστά τους να εφαρμόσετε αυτά που έχει ψηφίσει το καθ΄ύλην αρμόδιο Δημοτικό Συμβούλιο