ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

3.8.09

Πέμπτη 6 Αυγούστου – Ο Αιώνιος έφηβος του Ελληνικού Ρόκ Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε μια Μοναδική συναυλία στην Εύα


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με την κιθάρα του στη πλάτη και με διάθεση πιο ροκ από ποτέ, υπόσχεται μια μοναδική μουσική βραδιά στην Εύα σε μια συναυλία που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εύας την Πέμπτη 6 Αυγούστου . Ο αιώνιος έφηφος του Εκλληνικού ρόκ μας υπόσχεται «νέες ροκ »εμπειρίες με την ερμηνεία και τη γνώριμη « σφραγίδα » του. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναμένεται να παρουσιάσει στην διάρκεια της συναυλίας του στην Εύα τις σημαντικότερες στιγμές μιας μακράς δισκογραφικής καριέρας που αρχίζει το 1974 με την συμμετοχή του στα « Τραγούδια του δρόμου » του Μάνου Λοίζου .

Το 1978 κυκλοφόρησε τον ομώνυμο προσωπικό του δίσκο ενώ η επόμενη χρονιά ήταν το ορόσημο της Δισκογραφικής του καριέρας με την συμμετοχή του στο κλασσικό μουσικό έργο « Σταυρός του Νότου » του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Καββαδία.

Παράλληλα δίσκοι του όπως τα « Χαιρετίσματα στην εξουσία » το «Φοβάμαι » καθώς και συνεργασίες με ονόματα όπως ο Μίκης Θεοδωράκης ,ο Νικόλας Ασημος ,ο Γιώργος Νταλάρας αλλά και οι δυναμικές συναυλίες του τον καθιέρωσαν σαν τον απόλυτο στάρ του Ελληνικού ρόκ .