ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

5.5.09

Δήμος Παπαφλέσσα είναι μόνο …..το Βλαχόπουλο


Αγαπητοί αναγνώστες σας παραθέτω αυτούσιο το Δελτίο Τύπου Της Νομαρχίας για την σημερινή συνάντηση του Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου με τον Δήμαρχο Παπαφλέσσα Περ. Ψώνη .

Τα …σχόλια δικά σας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα 5/5/2009 ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος είχε συνεργασία στο γραφείο του με τον Δήμαρχο Παπαφλέσσα κ. Περικλή Ψώνη, παρουσία του Αντινομάρχη κ. Στάθη Αναστασόπουλου, για θέματα που αφορούν το Δήμο Παπαφλέσσα.

Συγκεκριμένα ο κ. Νομάρχης, ερωτώμενος από τον κ. Δήμαρχο, τον ενημέρωσε για τις παρακάτω δράσεις και έργα της ΝΑΜ που αφορούν το Δήμο του:

Το επόμενο διάστημα θα αντιμετωπισθούν κάποιες εκκρεμότητες παρεμβάσεων στα οικιστικά όρια του Δ.Δ. Βλαχόπουλου

Η ΝΑΜ ξεκίνησε την διαδικασία απαλλοτρίωσης μικρής οικίας στην έξοδο του Δ.Δ. Χατζή, καθώς επίσης δύο μικρών οικίσκων στην έξοδο του οικιστικού ιστού του Βλαχόπουλου προς Χώρα.

Προωθείται η διαδικασία για την κατάληψη ολόκληρης της απαλλοτριωμένης ζώνης της οδού Καζάρμα-Χώρα.

Για το στάδιο ολοκλήρωσης της μελέτης της παράκαμψης Μεταμόρφωσης. Ο κ. Νομάρχης δήλωσε ότι ο δρόμος Τουλούπα Χάνια-στροφή της Μεταξάδας, θα είναι το πρώτο έργο από το ΕΣΠΑ που θα κατασκευάσει η ΝΑΜ.

Προωθείται η κατασκευή υδατοδεξαμενής στο Δ.Δ. Βλαχόπουλου και στο Δ.Δ. Μαργέλη

Προωθείται η διαδικασία κατασκευής λιμνοδεξαμενής σε θέση που θα εξευρεθεί στο ρέμα Καρυάς στα όρια του Δήμου

Για τον καθαρισμό του δρόμου προς το Μανιάκι.

Για την άρτια οργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Ιστορικής Μάχης του Μανιακίου.

Τέλος, αναφέρθηκαν στην συνεργασία του Δήμου και της ΝΑΜ στη χρήση των μηχανημάτων για την ολοκλήρωση του δρόμου αντιπυρικής προστασίας προς το πυροφυλάκιο Μαγκλαβά.