ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

16.2.09

1ος Διαγωνισμός Επιτραπέζιας Ελιάς

Προγραμματισμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία του Αντινομάρχη κ. Σωτήρη Παναγιωτόπουλου, με την παρουσία του Προέδρου της ΕΑΣ κ. Κοζομπόλη και του Δ/ντη κ. Δημ Ραπτέα, των γεωπόνων της ΝΑΜ κ. Κυρ. Αρχοντάκη, κ. Πέτρου Καστάνη και του ειδικού συμβούλου του Νομάρχη κ. Μαρ. Τζαβάρα, μελών της Οργανωτικής Επιτροπής για το 3ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς, που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 10,11 και 12 Απριλίου 2009.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν, να συζητηθούν θέματα που αφορούν την άρτια οργάνωση παρουσίας της ΝΑΜ στην έκθεση καθώς και ενέργειες που θα στοχεύουν στην διαφήμιση, προβολή και προώθηση του Ελαιολάδου και Ελιάς.

Το γεγονός ότι ο Νομός Μεσσηνίας είναι ο τιμώμενος Νομός στο φετινό 3ο Φεστιβάλ, κάτι που αποτελεί σπουδαίο γεγονός, δεδομένου ότι οι παροχές είναι πολλαπλές και σημαντικές, ο αρμόδιος Αντινομάρχης ανέφερε ότι πρέπει να προετοιμαστούμε και να συνεργαστούμε ώστε η παρουσία μας να στεφτεί με επιτυχία.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην επικοινωνία και την συνεργασία των μελών της οργανωτικής επιτροπής με τους τυποποιητές Ελαιολάδου και Ελιάς του Νομού μας, ώστε να υπάρξει καθολική συμμετοχή προκειμένου να αποκομίσουν τα προβλεπόμενα οφέλη από ένα τέτοιο γεγονός, καθώς και την έγκαιρη υποβολή αιτήσεων συμμετοχής ενδιαφερομένων για την επιτραπέζια ελιά. Για το λόγο αυτό κάλεσε όλους τους τυποποιητές του Νομού μας να συμμετέχουν στο 3ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Τέλος, τόνισε ότι η Ν.Α.Μ θα αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που παρέχει το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της ελαιοκομίας στην Αθήνα και ζήτησε από τους υπερεσιακούς παράγοντες της ΝΑΜ να συνεργαστούν με την επιτροπή του 3ου Φεστιβάλ για την έγκαιρη προετοιμασία όλων των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο χώρο του περιπτέρου και της έκθεσης.

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι τυποποιητές ελαιολάδου και ελιάς, μπορούν να έρθουν σε επαφή με την Νομαρχιακή Επιτροπή Παραγωγής και Ανάπτυξης στο 2ο όροφο της Νομαρχίας, γραφεία 216 και 217 απ’ όπου μπορούν να προμηθευτούν και το έντυπο για την συμμετοχή τους στον «1ο Διαγωνισμό Επιτραπέζιας Ελιάς».