ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

30.12.08

Με μεγάλη συμμετοχή η γιορτή των ηλικιωμένων που διοργάνωσε ο Δήμος Παπαφλέσσα


Ο Δήμαρχος Παπαφλέσσα κος Περικλής Ψώνης στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου ,οργάνωσε την Τρίτη 30/12/2006 και ώρα 11.30 ,γιορτή για τα άτομα της 3ης Ηλικίας στο χώρο του Δημαρχείου.


Η γιορτή ξεκίνησε με την παρουσία Δεκάδων ηλικιωμένων δημοτών ,ιδιαιτέρως δε συγκινητική υπήρξε η παρουσία αιωνόβιων δημοτών. Απευθυνόμενος ο Δήμαρχος Κος Π. Ψώνης στους ηλικιωμένους τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε για τις άγιες ημέρες και το Νέο Έτος. Μιλώντας δε στους ηλικιωμένους τόνισε ότι αποτελεί χρέος της νεότερης γενιάς αλλά και υποχρέωση της πολιτείας ( που εκφράζεται μέσω του δήμου ) η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων που δείχνουν τον σεβασμό που πρέπει να νοιώθουμε εμείς οι νεότεροι για τα άτομα της τρίτης ηλικίας


Σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε ότι, η σημερινή μας εκδήλωση έχει σκοπό να μας φέρει το ένα άτομο δίπλα στο άλλο και ιδιαίτερα τα άτομα της 3ης ηλικίας που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε στα χρόνια της Δημαρχίας του προκειμένου να καθιερώσει αυτή την γιορτή ,η οποία τιμά τα άτομα της 3ης ηλικίας του Δήμου από σεβασμό και καθήκον και ιερή υποχρέωση στα πρόσωπα τους που αγωνίστηκαν για αυτό τον τόπο, ώστε να απολαμβάνουμε σήμερα εμείς οι νεότεροι. Τα λόγια του βρήκαν μεγάλη απήχηση και διαδραματίστηκαν συγκινητικές στιγμές που ενώνουν το παρελθόν με το παρόν και δίνουν την ελπίδα για το μέλλον.


Της ομιλίας ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του Δημαρχείου ,έγιναν προπόσεις με θερμά λόγια και μικροί μαθητές του δήμου έψαλλαν ( συνοδεία του Δημάρχου ) τα κάλαντα στο κλείσιμο της γιορτής μοιράστηκαν Πρωτοχρονιάτικα δώρα από τον δήμαρχο Περ.Ψώνη σε όλους τους παρευρισκομένους άνδρες και γυναίκες , καθώς και στους υπαλλήλους του δήμου.