ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

16.10.08

Λουδοβίκος των Ανωγείων Αύριο στην Καλαμάτα

«Ποια πάθη από τον έρωντα» έχει τίτλο ο καινούργιος δίσκος του Λουδοβίκου των Ανωγείων, τραγούδια του οποίου θα παρουσιάσει ο ίδιος αύριο στις 9.00 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, προσκεκλημένος του Φεστιβάλ «Μεσσηνίας Όψεις». Η εκδήλωση αυτή είναι η συνέχεια της αναβληθείσας λόγω βροχής εκδήλωσης που είχε πραγματοποιηθεί στο κάστρο της Πύλου πριν από ένα μήνα
Η μουσική βραδιά, όπως σημείωσε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου η διευθύντρια του Φεστιβάλ Διονυσία Χρυσομπόλη, επρόκειτο να δοθεί τον περασμένο μήνα στην Πύλο, όμως οι άσχημες καιρικές συνθήκες τότε δεν είχαν επιτρέψει να διεξαχθεί κανονικά.
Αύριο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας η έναρξη του προγράμματος θα γίνει με το Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας, που θα παρουσιάσει κρητικούς χορούς. Θα ακολουθήσει η συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων και το κλείσιμο περιλαμβάνει κέρασμα παραδοσιακών προϊόντων στο φουαγιέ.
Το Φεστιβάλ «Μεσσηνίας Όψεις» στηρίζει τις δυνάμεις του στον εθελοντισμό πολλών Μεσσηνίων και στους συλλόγους του νομού, με τους οποίους υπάρχει στενή συνεργασία. Στο άμεσο μέλλον, όπως ανέφερε η κα Χρυσομπόλη, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με την παρουσίαση του έργου τους, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.