ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

31.10.08

Πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ πήραν οι ληστές από την "Alpha Bank"

Πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ ήταν η λεία των οπλοφόρων που “χτύπησαν” χθες το υποκατάστημα της “Alpha Bank”, στην οδό Αριστομένους, δίπλα στο Δημαρχείο της Καλαμάτας.

Στις 12:30 το μεσημέρι οι 3 άγνωστοι οι ληστές, με προτεταμένα τα όπλα και τα κεφάλια καλυμμένα με κράνη, έκαναν εισβολή στην τράπεζα και απειλώντας υπαλλήλους και πελάτες τους ζήτησαν να ξαπλώσουν στο δάπεδο. Ένας από αυτούς κατευθύνθηκε στο κεντρικό χρηματοκιβώτιο και γέμισε μια σακούλα με δεσμίδες χαρτονομισμάτων. Στη συνέχεια οι ληστές βγήκαν από την τράπεζα και έφυγαν ανενόχλητοι με μοτοσικλέτα. Στον τόπο της ληστείας έσπευσαν αστυνομικοί και άρχισαν οι έρευνες για να βρεθούν και να συλληφθούν οι κακοποιοί.


Συνεχίζονται οι έρευνες για το ληστή της Εμπορικής στην Καλαμάτα


Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του οπλοφόρου, που την Τετάρτη στη 1:30 μετά το μεσημέρι, άρπαξε 12.000 ευρώ από το υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας, στην οδό Αριστομένους στην Καλαμάτα. Ο κακοποιός μπήκε στην τράπεζα, πυροβόλησε μια φορά στο ταβάνι και απαίτησε από τους ταμίες να του παραδώσουν τα χρήματα. Ελάχιστα λεπτά αργότερα και αφού του παρέδωσαν 12.000 ευρώ, βγήκε από το υποκατάστημα και εξαφανίστηκε πεζός.