ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

22.10.08

Η 181η επέτειος της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου. Είχε πρωταγωνιστή τον Νίκο Καλογερόπουλο


Ο γνωστός Μεσσήνιος ηθοποιός ήταν ο (πρωταγωνιστής ) του φετεινού εορτασμού της 181η επέτειος της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου..

Συγκεκριμένα την ώρα της στρατιωτικής παρέλασης από την πλευρά του λιμανιού, δίπλα από τα στρατιωτικά αγήματα εμφανίστηκε ένας ρακένδυτος άντρας με σκισμένα ρούχα, ατημέλητα μαλλιά και μούσια, μ‘ έναν μεγάλο ξύλινο σταυρό στον ώμο του με την επιγραφή ΜΜΜ.

Στον χώρο των επισήμων επικράτησε σαστιμάρα και αμηχανία ,οι αστυνομικές δυνάμεις όρμισαν πάνω στον ρακένδυτο άνδρα τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην άκρη του λιμανιού στον χώρο του πάρκινγκ.

Εκεί αναγνώρισαν τον γνωστό ηθοποιό ο οποίος τους εξήγησε ότι η εμφάνιση του αυτή ήταν μέρος των γυρισμάτων της νέας του ταινίας οι ιππείς της Πύλου. Δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και το το θέμα στην συνέχεια δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις και οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν κανονικά.

Oπως και να έχει το γεγονός, είτε με χιούμορ που το είδαν αρκετοί είτε ως ένα συμβάν που δεν ταίριαζε με τον εορταστικό χαρακτήρα της μέρας, το σίγουρο είναι ότι «Οι Ιππείς της Πύλου»χαρακτήρισαν την 181η επέτειο της ναυμαχίας του Ναβαρίνου