ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

2.7.08

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στα δάση της Μεσσηνίας με απόφαση του νομάρχη

Με απόφαση του νομάρχη Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Δράκου που δημοσιοποιήθηκε χθες, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και της παρουσίας πολιτών στις δασικές περιοχές του ορεινού όγκου του Ταϋγέτου με εξαίρεση την εθνική οδό και τους δρόμους προς τα χωριά, καθημερινά μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και από ώρα 21.00 το βράδυ μέχρι τις 06.00 το πρωί.
Επίσης για το ίδιο χρονικό διάστημα και για τις ίδιες ώρες απαγορεύτηκε η κυκλοφορία, στον ορεινό όγκο Μαγκλαβας, στις δασικές περιοχές της Νέδας, Σκληρού και Κακαλετρίου, στις δασικές περιοχές Μάκραινας - Βούταινας και αυτές που περικλείονται από τα Δ.Δ. Πλατανόβρυσης - Χορεύτρας - Ράδου - Κουτήφαρη - Κεφαλόβρυσου, στις δασικές περιοχές Δασοχωρίου - Μέλπειας - Αγ. Θεοδώρας, στις δασικές περιοχές Πολιανής και Αρφαρών, στις δασικές περιοχές Μάλης, στις δασικές περιοχές Μεταξάδας, Αγιάς και Μάλης προς Παλαιό Λουτρό και Φλεσσιάδα, στις δασικές περιοχές Νέδας, Σιδηροκάστρου και δάσους Πηγαδούλας - Παναγιάς, στις δασικές περιοχές Μαυροβουνίου - Ζαρναούρας - Χρυσοκελλαριάς, στο δάσος της Βασιλικής με εξαίρεση τους δρόμους προς Εξωχώρι και Παναγιά Γιάτρισσα, στη δασική περιοχή Μαγγανιακού και στις δασικές περιοχές Σελλά και Καλογερεσίου.
Τέλος καθ΄ όλο το εικοσιτετράωρο απαγορεύεται η κυκλοφορία στους δρόμους από Εθνική Οδό Καλαμάτας - Σπάρτης προς τη θέση "Μαραθόλακα" του Δήμου Καλαμάτας με εξαίρεση τους έχοντες εργασία και τους παρόδιους κτηματίες.