ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

24.6.08

Νέες υποσχέσεις Στ.Αναστασόπουλου. Αρχές Αυγούστου θα ολοκληρωθούν τα έργα στο Βλαχόπουλο

Νέες υποσχέσεις για ολοκλήρωση του οδικού άξονα Καζάρμα – Τουλούπα Χάνια το πρώτο 10ημερο του Αυγούστου έδωσε ο αρμόδιος Αντινομάρχης Στ.Αναστασοπουλος .Αν δεν μας απατά όμως η μνήμη μας ο κος Αναστασόπουλος δήλωνε ότι ο δρόμος θα είχε ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 15 Ιουνίου και καμμία άλλη παράταση δεν πρόκειται να δοθεί στον εργολάβο.
Τελειώνει όμως ο Ιούνιος και ο κος Αναστασόπουλος δηλώνει ικανοποιημένος για την πορεία του έργου και όπως εκτιμά οι καθυστερήσεις είναι σχετικά μικρές .
Λάθος κυριε Αναστασόπουλο τα 15 ιλιόμετρα για να παραδοθούν χρειάζονται 5 χρόνια εσείς γιατί χαλάτε την συνταγή και παραδίδετε το έργο στα 3.5 ?
Στην ενημερωσή του για την πορεία του έργου δήλωσε ότι έπεσε ο δεύτερος ασφαλτοτάπητας στα τμήματα Καζάρμα - Πετρίτσι και Πετρίτσι - Χατζή και πρόσθεσε πως γίνεται οδοστρωσία και φτιάχνονται κρασπεδόρειθρα μέσα στο Πετρίτσι, καθώς και εξυγίανση στο κομμάτι Χατζή-Κούμαρο, όπου υπάρχουν αστοχίες, αφού η οδοστρωσία είχε γίνει το χειμώνα με δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Ο κος αντινομάρχης επίσης τόνισε ότι έχει ολοκληρωθεί το τμήμα Βλαχόπουλο - Τουλούπα Χάνια, ενώ για το κομμάτι μέσα στο Βλαχόπουλο πληροφόρησε πως «γίνονται μάντρες, έχουμε καλή συνεργασία με τους κατοίκους».
Εξέφρασε την ελπίδα ότι θα γίνει ποιοτικό έργο, αφου θα το ελέγξει και το Εργαστήρι Ποιοτικού Ελέγχου..Να το δούμε και να μην το πιστέουμε κυριε Αντινομάρχα.